PIZZA GIORNO SCHOTEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 676 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Giorno Schoten. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 20:43 Gvd 2uur aant wachten op pizzas krijg je een mail hoe was u eten zonder eten te hebben gekregen. Bel je zou je nog 20min moeten wachten voor het er is! Nog nooit zo lang moeten wachten op 2pizzas! Tegen dat ze er waren waren hadden de al geen honger
16 jun 2024 om 20:25 Zeer snelle levering voor een bestelling op zondag om 18.00 u.
9 jun 2024 om 11:43 Lekkere pizza’s Enkel de zelf samengestelde pizza mochten wat meer ingrediënten op (€1,5) per ingrediënt
6 jun 2024 om 20:23 Bestel er al jaren, nu woon ik wat verder weg en nog steeds een goede service! Dank je wel
4 jun 2024 om 20:57 eventjes moeten wachten. maar het was de moeite om te wachten. alles goed warm en goed van smaak en goede porties
6 mei 2024 om 21:56 Lezen de opmerkingen niet.
5 mei 2024 om 21:45 Zeer snel bezorgd. Maar jammer genoeg weeral de extra olijven die wel besteld en betaald zijn vergeten. Dit is jammer genoeg wel vaker het geval.
5 mei 2024 om 16:31 17u besteld om op 19u te leveren. Uiteindelijk om 19u40 geleverd. Wel alles nog eens moeten opwarmen in oven want het eten was koud. Jammer want wonen binnen de 1km. Wel lekker nog opzich.
2 mei 2024 om 6:27 heel lekker en perfecte bezorging (zelfs vroeger dan aangegeven)
30 apr 2024 om 20:59 Na 1 uur komen ze 1 van de 2 bestelde durums brengen.Ik neem de zak aan en ga naar binnen. Er zit maar 1 van de 2 durums in. Na opnieuw meer dan 1 uur te wachten bel ik nog eens. Ik krijg als antwoord dat ze die zijn vergeten omdat het enorm druk is
28 apr 2024 om 23:49 Super! Lekker eten en perfecte levering!
26 apr 2024 om 23:05 Yorben vond het eten goed maar bezorgtijd was wel iets te lang